Huis - replica horloges
Afgelopen weekend, de Le Mans Traditionele vierde zijn tiende verjaardag door het samenvoegen van meer dan honderdtien, 000 motorsport liefhebbers van over de hele wereld op de Grote Circuit circuit. Richard Mille was aanwezig bij deze gelegenheid als de opdrachtgever Lover en formele Timekeeper van Le Mans Vintage, een taak het is gehouden gezien het feit dat de concurrentie allereerste versie in 2002.
De 24-uur spoor replica horloge paypal , een internationaal vermaarde circuit zich uitstrekt ongeveer twaalf kilometer, was met het hart van de zes-grid concurrentievermogen. De 1.000 chauffeurs die in relais reed op het bijhouden van de opgenomen vele grote namen uit de autosport hele wereld, zes van hen waren voorafgaand aan de winnaars van de 24 Heures du Mans concurrentievermogen. Derek Bell en Emanuele Pirro, allebei van die van wie vijf overwinningen minder dan hun riemen, waren slechts enkele van de mensen tussen de start off line-up, die ook gentlemen drivers van 30 verschillende nationaliteiten opgenomen, bovendien als beroemde Franse namen van deze typen of zoals François Fillon.
FIA president Jean Todt vergezeld door actrice Michelle Yeoh, partner met de merknaam Richard Mille bouwde een off-duty verschijning aan de race op zaterdag 7 juli begint om 16:00
Na 24 enkele uren van de race, de volgende groepen werden de 1e tot de volledige lijn te overschrijden, verheugd om de 6 Le Mans Traditioneel winnen: Traber/Tenery in tabel 1 (1929/1939) met een Talbot Lago, Gavin Pickering in Grid twee (1949/1956), die een Jaguar heeft Sorteren D, Wills/Twyman/Pirro in Grid drie (1957/1961) met een Lotus vijftien, Voyazides/D"Abel de Weegschaal in Grid vier (1962/1965) met behulp van een Ford GT40, B. Thuner in Grid vijf (1966/1971) met behulp van een Lola T70 MKIII en Chris Mac Allister in Grid zes (1972/1979), die een Gulf Mirage heeft. Een speciale vermelding gaat uit naar Dominique Guenat, associate en stuurman van Richard Mille, die briljant rende naar 3e eindigen in Grid 6 besturen van het wiel van de 1976 Lola T286.
Bovendien aan uw ras, andere hoogtepunten geïntegreerd een opmerkelijke verzamelen van 23 Ferrari 250 GTO"s (van de 38 vervaardigde) op vrijdag met de opening van uw gelegenheid om hun vijftigste verjaardag te vieren; de Very Large kleine Mans parade, met zijn stoet van miniatuur replica van de legendarische merknamen gedreven door jonge kinderen van zeven tot en met 12, die in de buurt van het horloge schoot op zaterdag voor het concurrentievermogen begon daverend applaus van de tribunes jaar; een veiling georganiseerd door de Artcurial Auction Huis en geregisseerd door Hervé Poulain, die gaf verzamelaars de kans om ongebruikelijke klassiekers verwerven van dit soort als de Ferrari 275 GTC, die voor meer dan € 1.500.000 replica TAG Heuer horloges vrouwen aangeboden ; en ook een verslag verzamelen van meer dan 170 typische voertuig golfuitrusting en acht, 000 klassieke auto"s die afstammen , Zoals traditionele, op Le Mans aan de situatie. Inloggen Deze zesde versie ook gevierd van de deelname van Amerikaanse auto"s binnen de 24 Heures du Mans. Het was een kans om hulde te brengen aan de Ford GT40 en zijn vier opeenvolgende overwinningen (1966, 1967, 1968 en 1969) en, niet verrassend, de schepper van je beroemde AC Cobra, Carroll Shelby, die onlangs afwezig gepasseerd. Overigens, het was een Amerikaanse auto van de Cadillac «Le Monstre» in 1950 gemaakt door Briggs Cunningham, die de Prix d"Excellence werd toegekend in de Le Mans Heritage Club wedstrijd.
replica vintage Omega Seamaster chronograaf horloges
replica vintage Omega Seamaster horloge
replica horloges knockoffs
replica horloges luxe
replica horloges uk omega
replica horloges vintage
replica websites voor horloges
replica wempe rolex
Rolex GMT horloge
Rolex GMT horloges